Emmas Credit

Emma’s Credit

Rychlá online půjčka bez registru do 7 000 Kč.

Výše půjčky: 500 – 7 000 Kč

|

Doba splatnosti: 5 – 45 dní

|

Úrok: od 2334%

Cílem Emma’s Credit je mít finanční prostředky dostupné, když je zrovna potřebujete. Nezáleží, na co je potřebujete. Peníze vám pomůžeme získat prostřednictvím krátké, jednoduché, bezpečné online žádosti. Ceníme si Vašeho času, a proto vám nabízíme jen férové, snadné a rychlé řešení. Neexistuje žádné papírování, schůzky s bankovními manažery nebo setrvávání na telefonu, protože všechny naše služby jsou on-line a téměř okamžité. Také umožňujeme našim žadatelům zvolit si tolik peněz, kolik si chtějí půjčit, a na tolik dní nebo týdnů, na kolik je potřebují.

Informace

Typ půjčky: Nebankovní půjčka
Výše půjčky: 500 Kč – 7 000 Kč
Půjčka novým klientům: max. 3 000 Kč
Doba splatnosti: 5 – 45 dní
Úroková sazba: od 2334 %
Rychlost vyplacení: do 30 minut
Půjčka bez ručitele: ano
Půjčka bez doložení příjmů: ano
Půjčka bez kontroly registrů: ne
Se záznamem v rejstříku trestů: ano
Půjčka pro nezaměstnané: ne
Půjčka s exekucí: ne
Způsob vyplacení: na účet

Časté otázky

  • Co potřebuji, abych mohl zažádat o online půjčku?

    Především musíte splnit naše základní podmínky. Před zahájením procesu žádosti se ujistěte, že máte po ruce občanský průkaz, mobilní telefon, přístup k internetu, abyste se mohli přihlásit na email a v neposlední řadě také číslo svého bankovního účtu.

  • Mohu splatit půjčku dříve, než bylo naplánováno?

    Ano, v případě, že se rozhodnete uhradit půjčku v před termínu, budete platit úrok pouze za dny, po které jste měli peníze skutečně vypůjčené. Po přihlášení se do sekce “Můj účet” na našich internetových stánkách máte možnost neustále sledovat stav Vaší půjčky, zjistit aktuální částku a prostřednictvím internetového bankovnictví půjčku uhradit.

  • Mohu půjčku uhradit po částech?

    Ano, po dobu trvání Vaší půjčky můžete libovolně zasílat částky a takto ji postupně splácet. Nejprve budou úhrady použity na zaplacení úroku a poplatků, až po jejich úplném splacení přijde řada na původní zapůjčenou částku.

  • Co se stane, když nesplatím svoji půjčku?

    My se snažíme této situaci vyhnout a velká většina zákazníků opětuje důvěru, kterou do nich vkládáme. Doufáme tedy, že k tomu nikde nedojde, ale zde je upřímné vysvětlení, co se může stát, pokud nesplatíte zůstatek, jak bylo dohodnuto…
    Budete muset zaplatit jednorázový poplatek ve výši 200 Kč a za každý zpožděný den Vám bude udělena pokuta ve výši 1,5% z částky zápůjčky. I nadále se Vás budeme snažit zkontaktovat, abychom mohli probrat situaci a vyúčtovat peníze.
    Stručně řečeno, nežádejte o půjčku, o které si myslíte, že budete mít problém splatit ji v plné výši a včas. Opravdu to nestojí za potenciální následky.

Hodnocení půjčky

Hodnocení půjčky - 3

Hodnocení klientů 3/5 – 86 hlasů

Jak získat půjčku

  • Vyplňte online žádost o půjčku
  • Vyčkejte na vyhodnocení online žádosti (vyhodnocení proběhne do 30 minut)
  • Peníze budou ihned převedeny na účet

Požadavky

  • věk min. 18 let
  • české státní občanství
  • bankovní účet